Mit, hogyan mennyit főzzek?

Oldalak

  • Főoldal
  • Alaptanácsok
  • Előételek
  • Levesek
  • Húsok
  • Halak
  • Palacsinták
  • Táblázatok
  • Konyhai kisokos
  • Étel­ek fűszerezése
  • Mártások
  • Zöldségek és az egészség
  • Cukrászda a neten
  • Köretek
  • Eltevések könyve
  • hűsítők, jeges csemegék
  • Tészták
  • Országok Ízek - Ízek Országa Nemzetek konyhaművészete

Tészták


Főtt tészták - Általános tudnivalók

Darás tészta
Diós vagy mákos metélt
Burgonyás kocka (Grenadirmarsch)
Juhtúrós kocka
Káposztás kocka
Krumplinudli
Lekváros derelye
Lekváros metélt
Sajtos metélt
Sonkás kocka
Szilvás gombóc
Tejbefőtt metélt
Tojásos galuska
Túrós csusza
Túrós galuska
Túrós gombóc

Sült tészták - Általános tudnivalók

Almás, cseresznyés, szilvás rétes
Diós, mandulás, mogyorós rétes
Daramorzsa
Káposztás rétes
Stiriai metélt
Túrós rétes

Kelt tészták - Általános tudnivalók

Kenyérsütés
Aranygaluska
Barackos kifli
Briósok
Bukta
Darázsfészek
Kalács (foszlós)
Kuglóf
Töpörtyűs pogácsa
Túrós táska

Zsírban sült tészták - Általános tudnivalók

Alma köntösben
Csehfánk
Csöröge (Forgácsfánk) I.
Csöröge (forgácsfánk) II.
Fánk I. (Egyszerű)
Fánk II.
Ördög pirula
Rózsafánk
Tolófánk

Pudingok és felfújtak - Általános tudnivalók

Citrom, narancs, vaníliás, puding
Csokoládé felfújt (Koch)
Darafelfújt (Koch)
Dió, mandula, mogyoró puding
Hideg barackos hab
Karamell puding
Rizskoch

Sodók - Általános tudnivalók:

Borsodó
Csokoládésodó
Csokoládéöntet
Karamellöntet
Kávésodó
Puncssodó
Vaníliasodó
Küldés e-mailbenBlogThis!Megosztás az X-enMegosztás a FacebookonMegosztás a Pinteresten
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal
Képablak téma. Téma képeinek készítője: kamisoka. Üzemeltető: Blogger.