Sertéshús (kb. 1 kg-os
darab)
30-35 perc
Sertéshús szeletelve
20-25 perc
Sertéshús, töltött,
göngyölt 25-30 perc
Sertéshús, pörkölt
20-25 perc
Marha- és ürühús (kb. 1 kg-os
darab) 35-45 perc
Marha- és ürühús
szeletelve 20-30 perc
Marha- és ürühús
göngyölt
25-35 perc
Marha- és ürühús, pörkölt,
tokány 25-30 perc
Fiatal szárnyas 1/2 kg-onként
10-15 perc
Idősebb szárnyas 1/2 kg-onként
15-20 perc
Halszelet
8-10 perc
Halászlé -
alaplé
15 perc
- halszelettel
még
5 perc
Húsleves
45-55 perc
Gulyásleves
30-35
perc
-
burgonyával meg
7-8 perc
Száraz bab 15-20 perc
Lencse 35-40
perc
Sárgaborsó 30-35 perc
(A száraz főzelékeket ajánlatos
előbb beáztatni!)
Burgonya egészben, rostélyon, 2
dl vízzel 10-12 perc
Burgonya szeletelve, rostélyon,
2 dl vízzel 5-7 perc
Karfiol egészben, rostélyon, 2
dl vízzel 8-10 perc
Karfiol rózsáira szedve,
rostélyon, 2 dl vízzel 4-5 perc
Zöldbab, rostélyon, 2 dl
vízzel 3-5 perc
Zöldborsó rostélyon, 2 dl
vízzel 7-8 perc
Kelkáposzta szeletelve, 2 dl
vízzel 5-7 perc
Karalábé szeletelve, rostélyon,
2 dl vízzel 8-10
perc
Cékla egészben, rostélyon, 2 dl
vízzel 30-40 perc
Cékla szeletelve, rostélyon, 2
dl vízzel 4-5 perc
Spenót rostélyon, 1 dl vízzel 2-3 perc
Tök szeletelve, rostélyon, 1 dl
vízzel 4-5 perc
Almaszeletek (1/2 kg) rostélyon, 1 dl
vízzel 2-3 perc
Cseresznye (1/2 kg) rostélyon, 1 dl vízzel 1-2
perc
Meggy (1/2 kg) rostélyon, 1 dl vízzel 2 perc
Egres (1/2 kg) rostélyon, 1 dl vízzel 2
perc
Szilva (1/2 kg) rostélyon, 1 dl vízzel 2
perc
Gyenge kukorica rostélyon, 2 dl
vízzel 10-12 perc